سرکه انگبین

سرکه انگبین یکی از نوشیدنی های لذیذ و اصیل ایرانیه که علاوه بر گوار بودن خواص دارویی بسیاری دارد و از گذشته مورد توجه اطبای سنتی بوده.

فواید سرکه انگبین

کاهش دهنده ی چربی خون
بازکننده عروق و ضد انسداد
مفید برای کبد و بیماری های کبدی از جمله کبد چرب
تحلیل برنده ی سنگ کیسه صفرا
درمان نفخ معده
مفید در درمان مشکلات گوارشی
مفید برای رفع عطش در فصل گرم
مفید برای افراد صفراوی مزاج
مفید برای افراد سودایی مزاج
مفید برای افراد دموی مزاج
در صورت کم کردن مقدار سرکه مفید برای افراد بلغمی مزاج
کم رنگ کننده و از بین برنده ی لکه های پوستی
تصفیه کننده ی خون
انرژی زا
کمک به سوخت وساز بدن
تقویت کننده ی هوش و حافظه
درمان کننده ی بسیاری از بیماری ها
روشن کننده ی رنگ پوست در افراد سوداوی مزاج
برای سلامتی و اندام متناسب به گروه طعم خوش سلامتی بپیوندید

مواد لازم برای تهیه سرکه انگبین

سرکه سیب یا انگور طبیعی ۱ واحد
عسل ۲ واحد
عرق نعناع ۲ واحد

طرز تهیه سرکه انگبین

ابتدا سرکه و عرق نعناع را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش بخورد سپس شعله را کم کرده و عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند سپس کف عسل را که روی ظرف می آید را با قاشق جمع کرده و دور بریزید ( زمان حرارت دیدن عسل کم باشد) در نهایت شعله را خاموش کنید.بعد از سرد شدن موادآن را ظرفی شیشه ای ریخته و در یخجال نگهداری کنید.

نحوه ی مصرف سرکه انگبین

به مقدار دلخواه از شیره ی سرکه انگبین را داخل لیوان ریخته و بقیه لیوان را آب بریزید سپس با هم مخلوط کرده و میل کنید
نکته : منظور از واحد در اندازه گیری مقدار دلخواهی هست که شما انتخاب میکنید مثلا یک واحد یعنی یک قاشق یا یک لیوان یا یک لیتر و…..
نکته دوم: بهتر است مقدار مصرف پانزده روز یا یک ماه درست شود تا از تغییر طعم سرکه انگبین در اثر نگهداری طولانی جلوگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *